Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea termenilor si conditiilor generale detaliate mai jos. Daca alegeti sa vizitati site-ul si sa accesati serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului, va asumati cunoasterea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii.

Platforma generatoruldebani.ro este detinuta de catre M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Str. Miercani, Nr. 106D, Cam. 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/10097/2018, avand CUI 39624107, email contact@generatoruldebani.ro. Pentru facilitarea transmiterii informatiilor, vom avea in vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L., respectiv termenii „generatoruldebani.ro” sau „site” pentru a ne referi la Platforma generatoruldebani.ro.

Ce este generatoruldebani.ro

Generatoruldebani.ro este o platforma creata pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri si materiale educationale pe diverse domenii de activitate, in special cu privire la dezvoltarea afacerilor pe internet si marketing online.

Societatea va intreprinde toate actiunile necesare pentru a pune la dispozitie clientilor materiale cat mai calitative, actuale si relevante domeniului care face obiectul cursului.

In acest scop si pentru a asigura o gestionare eficienta a materialelor de pe site, societatea isi rezerva dreptul de a elimina materialele care nu mai prezinta interes, care au fost inlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu expertii creatori de cursuri. Prin urmare, societatea nu garanteaza mentinerea constanta a tuturor materialelor pe generatoruldebani.ro.

Generatorul de bani isi rezerva dreptul de a elimina sau de a inlocui materialele existente, fara a anunta in prealabil clientii care detin un cont pe site. 

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagina a site-ului. Va rugam sa tineti cont de faptul ca serviciile pe care le puteti accesa prin intermediul site-ului nu reprezinta consultanta fiscala, contabila, juridica sau altele asemenea si nu inlocuiesc serviciile de specialitate din astfel de domenii recomandate pentru orice antreprenor.

Conditii pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului, trebuie sa va creati un cont personal pe site. In acest scop, va rugam sa utilizati butonul „Creeaza cont” de pe pagina principala a site-ului si sa parcurgeti in mod adecvat pasii necesari in vederea crearii contului. Aveti obligatia de a furniza informatiile care va sunt solicitate si de a completa toate campurile in mod adecvat, complet, corect si real, asa cum acestea apar specificate in cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe baza de parola de acces, pe care o cunoasteti doar dumneavoastra. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Un cont de utilizator asigura accesul in program in favoarea unei singure persoane. Aveti obligatia de a nu transmite datele dumneavoastra de autentificare in favoarea unei terte persoane.

Poate sa isi creeze un cont pe site orice persoana fizica, indiferent de nationalitate, cu varsta minima de 18 ani impliniti la data crearii contului. Nu permitem cu buna stiinta persoanelor sub varsta de 18 ani crearea de Conturi care sa permita accesul la site. Orice accesare a site-ului de catre minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentantilor legali se face pe propria raspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site, pentru evaluarea si pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plata ilegala, frauduloasa, pentru a se posta sau transmite vreun material cu continut defaimator, amenintator, obscen, indecent, instigator si altele asemenea. Ne rezervam dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice comentariu de pe site care contine un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ne aduca un prejudiciu de imagine si/sau sa ne creeze o stare de disconfort, noua, autorilor materialelor de pe site sau clientilor si vizitatorilor. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice operatiune si/sau plata efectuata din cont prin utilizarea site-ului.

Nu putem garanta utilizarea discontinua si neintrerupta a site-ului. Este posibil sa intervina erori, defecte, virusi sau alte comportamente daunatoare pe site sau pe servere care sa il faca indisponibil. Vom lua toate masurile pentru a limita si pentru a inlatura asemenea evenimente neplacute in cel mai scurt timp posibil. Nu aveti dreptul sa interveniti in operarea site-ului nostru si nici sa luati vreo masura de interventie asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv si indiferent de rezultatul obtinut.

Ne rezervam dreptul de a desfiinta site-ul fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Ne rezervam dreptul de a ne stabili in mod liber relatiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe generatoruldebani.ro si nu ne asumam faptul ca aceste persoane vor avea o prezenta constanta pe site.

Cum devii utilizator generatoruldebani.ro

Orice client care doreste acest lucru poate sa se inregistreze pe site-ul nostru accesand prima pagina a site-ului. Aici completeaza formularul cu datele sale si apasa pe butonul “Creeaza cont”.

Pentru inregistrare, vi se va solicita sa va introduceti numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email username si parola. Aveti obligatia de a introduce o adresa de email valida, in caz contrar nu va fi posibila continuarea procedurii de inregistrare pe site. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice plata efectuata prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a va da acordul pentru primirea de newslettere. In acest mod veti fi la curent cu activitatea noastra pe site.

Odata inregistrati pe generatoruldebani.ro, veti avea posibilitatea sa optati pentru diverse tipuri de abonamente disponibile pe site.

Plata

Preturile afisate pe site, la fiecare abonament in parte, includ valoarea TVA, Societatea nefiind platitoare de TVA..

Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalitati: prin transfer bancar sau online, cu cardul, prin sistemul Euplatesc, urmand pasii si instructiunile de plata oferite in momentul efectuarii platii.

Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

Clientul are posibilitatea sa alega modalitatea de plata pe care o prefera, in momentul alegerii tipului de abonament, bifand optiunii corespunzatoare, atunci cand parcurge pasii necesari pentru achizitionarea abonamentului. Este posibil sa beneficiati de diverse discounturi sau alte beneficii atunci cand achitatirea abonamentului pentru mai multe luni in avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunostinta viziatatorilor site-ului prin publicarea pe site si prin mijloacele de promovare alese de catre Societate.

Odata ales tipul de abonament si selectata modalitatea de plata, plata este recurenta. Clientul nu trebuie sa parcurga o procedura lunara sau anuala de plata, sumele aferente abonamentului urmand a fi debitate automat din contul Clientului, la inceputul fiecarei perioade de abonament.

Abonamentul clientului are activata plata recurenta automat. Asta inseamna ca la data scadenta a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comanda. Recurenta se poate opri in orice moment, cu un singur click din contul clientului.

Garantia si dreptul de retragere

Inaintea efectuarii platii pentru abonament, Societatea ofera tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa timp de 7 zile calitatea cursurilor oferite pe site, oferind acces gratuit la o parte dintre cursurile existente pe platforma generatoruldebani.ro. Dupa expirarea celor 7 zile, pentru a continua sa aiba acces la cursurile existente precum si la noile cursuri care vor aparea, utilizatorul trebuie sa opteze pentru unul dintre abonamentele existente pe site. In cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai aiba acces la cursuri, nu trebuie sa faca nimic, iar contul sau va deveni automat inactiv dupa 7 zile. Societatea nu ofera alte garantii sau drepturi de retragere suplimentarea deoarece, ofera la inceputul crearii contului posibilitatea ca, utilizatorii sa poata testa calitatea cursurilor cu zero costuri din partea utilizatorilor, timp de 7 zile.

Raspundere si Limitari

Prin crearea si utilizarea Contului, va asumati raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului si utilizarea site-ului acceptati in mod expres si neechivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima sa versiune comunicata in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Sunteti responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizati site-ul.

Acceptarea Termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Societatea nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe site sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta sau orice alta cauza.

Reclamatii

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, prin email la adresa contact@generatoruldebani.ro.

Nemultumirea dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs., in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare.

Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

Orice reclamatie se depune in termen de maxim o luna de la data sesizarii situatiei reclamate.

Proprietate intelectuala

Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor cuprinse pe generatoruldebani.ro si a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusiva a M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L. Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site sau pe platformele/programele la care cumparati accesul prin intermediul site-ului, fara permisiunea expresa acordata in scris de catre M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L. Nu este permis sa transmiteti in favoarea unei terte persoane parola dvs. de acces la generatoruldebani.ro.

Niciun Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuala/ industriala asupra produselor si/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, datele Societatii si alte asemenea, consultati sectiunea „Politica de protectie a datelor” de pe site-ul nostru.

Newslettere

In momentul crearii unui cont pe site, Clientul are posibilitatea de a-si manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promotiilor, etc. dintr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Clientul isi poate retrage acest acord oricand, fara nicio obligatie, prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecarui Newsletter primit.

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelegere intervenita intre proprietarul site-ului si Client in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente material din Bucuresti.

Dispozitii finale

Acest site este detinut de catre M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Prin accesarea si utilizarea site-ului v-ati oferit automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site.

M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site. Aveti obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori accesati site-ul. Aveti obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu puteti pretinde necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia clientilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Promotiile oferite de catre M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limitele si cu respectarea conditiilor de pe site.

Prezentii Termeni si conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.