Ai intrebari? Noi avem raspunsuri.

Iata cele mai frecvente intrebari si raspunsul la ele.

Carei categorii de persoane i se potrivesc aceste cursuri?

Cursurile de pe platforma se potrivesc tuturor celor interesati sa invete lucruri noi sau sa isi dezvolte cunostintele pe care le au deja. 

Pe platforma gasesti o serie de cursuri care se adreseaza antreprenorilor. Insa nu ne limitam la asta... Daca vrei sa inveti sa iti organizezi mai eficient timpul sau sa devii o versiune mai buna a ta, vei gasi aici cursuri folositoare.

Cei care detin deja o afacere vor invata mai multe despre marketingul online si despre cum isi pot dezvolta afacerea folosindu-se de puterea mediului online.

Persoanele care doresc sa isi creeze in viitor o afacere sau care sunt la inceput de drum in afacerea lor, invata aici tot ce au nevoie pentru a demara cu dreptul si a pune bazele unei afaceri online profitabile.

Ce se intampla dupa cele 7 zile de cont demo?

Pe perioada a 7 zile vei avea posibilitatea sa vizualizezi orice cursuri doresti de pe platforma. Vom publica, cursuri noi, periodic si vei avea acces din start la toate. Dupa cele 7 zile, pentru a continua sa urmaresti cursuri pe platforma, va trebui sa optezi pentru unul dintre cele 2 pachete: Silver 49 lei/luna, Gold 149 lei/luna.

Pot renunta la abonament in orice moment?

Da. Pentru a evita taxarea suplimentara, pe urmatoarea luna, anunta-ne de decizia ta de a intrerupe abonamentul cu 3 zile lucratoare inainte, iar noi vom face toate demersurile necesare pentru a intrerupe abonamentul tau, dupa care vei primi si o confirmare scrisa prin email.

Pot schimba pachetul ales initial?

Bineinteles. Poti trece de la pachetul Silver, la cel superior ( Gold ) si invers, oricand doresti. In cazul in care treci de la Silder la Gold pentru a accesa pachetul superior va trebui sa achiti diferenta de abonament. 

Daca treci de la Gold la Silver, diferenta ramasa va fi folosita pentru plata urmatoarei luni de abonament ( astfel, in cea de-a doua luna vei plati contravaloarea abonamentului Silver minus diferenta ramasa de la pachetul Gold ).

Ce modalitati de plata exista?

Poti plati prin transfer bancar sau cu cardul. Oricare dintre variante este perfect valida. Plata cu cardul se realizeaza folosind o platforma de plata securizata; astfel datele tale sunt in siguranta.

Pot plati pe firma?

Sigur ca da. Indiferent de pachetul pentru care optezi, vei primi factura fiscala cu datele firmei tale. Singurul lucru la care trebuie sa fii atent este: sa specifici datele firmei in momentul realizarii tranzactiei.

© Copyright 2009-2020 Cristinne.ro. Toate drepturile rezervate.