Iti multumim ca te-ai abonat la Generatorul de Bani!

Multe companii de email sau internet folosesc programe special create pentru a bloca email-urile nedorite, numite si spam. Insa, de cele mai multe ori, aceste programe blocheaza si mailuri pe care vrei sa le vezi. 

Pentru a te asigura ca primesti mailurile de la Generatorul de Bani, urmeaza pasii urmatori: 

Asigura-te ca adaugi adresa noastra de email, contact@generatoruldebani.ro pe lista alba din emailul tau pentru a fi sigur ca primesti noutatile ori de cate ori avem ceva important sa iti transmitem sau atunci cand a fost lansat un nou curs. 

O lista alba este o lista cu elemente sau persoane acceptate. Mai exact, o lista cu adrese de email sau nume de domenii pe care un program de blocare a spam-urilor le va accepta.

De ce este acest lucru important?  

Un email nesolicitat, cu reclama sau nedorit, cunoscut sub denumirea de “spam”, a devenit destul de problematic in ultima perioada. Acest fenomen a luat o amploare atat de mare incat cele mai multe servicii de email au fost nevoite sa implementeze un sistem de filtrare al emailurilor pentru a departaja emailurile “bune” de cele “rele”.

Generatorul de Bani considera initiativa lor de a va proteja de spamuri, laudabila, dar cu totii consideram ca acest sistem de estompare a spamurilor este departe de a fi perfect. 

De cele mai multe ori acest sistem blocheaza emailuri pe care tu le-ai solicitat, doar pentru ca in conceptia acestui sistem, emailul respectiv este un spam. Astfel, ai putea fi suprins neplacut sa vezi ca nu primesti continutul pentru care ai platit.

Totusi, exista un lucru pe care il poti face pentru a te asigura ca primesti continutul dorit. Poti sa te lupti cu ‘’lista neagra’’ adaugandu-ne pe lista alba. 

Adauga-ne acum pe lista alba, inainte sa ratezi continut important  

Desigur, fiecare sistem de email este diferit. Mai jos, vei gasi instructiuni pentru cele mai populare dintre aceste sisteme. 

Gmail:

1.In emailul tau, cauta un email de la contact@generatoruldebani.ro (de exemplu, primul email primit de la noi).

2.Muta acest email in tabul ‘’Primary’’ (sau “Principale”).

3.Vei vedea ca in viitor, emailurile de la noi vor ajunge in acest folder.

Yahoo!:

Atunci cand primesti un email, in dreptul adresei de email, vei vedea simbolul “+”. Selecteaza simbolul “+” si “Add to contacts”/“Adauga la contacte” ar trebui sa iti apara. Selecteaza “Save”/“Salveaza”.

Mac Mail:

Selecteaza “Mail” si “Preferences”/ “Preferinte” din meniul principal. 

In fereastra “Preferences”, da click pe “Rules”/ “Reguli”.

Da clic pe butonul “Add Rule” /“Adauga regula”.

In fereastra “Rules”, adauga un nume pentru regula ta la “Description”/ “Descriere”.

Fa urmatoarele setari: “If any of the following conditions are met: From Contains”.

Adauga adresa noastra in “Contains”.

Selecteaza “Move Message” si “Inbox” din meniul drop-down. Da clic pe “Ok” pentru a salva regula. 

Outlook 2003: 

Click dreapta pe mail-ul din inbox.

Selecteaza “Junk E-mail” din meniu.

Clic “Add Sender to Safe Senders List”.© Copyright 2009-2020 Cristinne.ro. Toate drepturile rezervate.